Dedurizatoare apa Compact-Cabinet

Dedurizatoare Compact Softner

Aceste tipuri de statii de dedurizare sunt destinate in principal eliminarii calcarului din apa, a fierului si manganului intr-o anumita concentratie si sunt comandate de valve actionate electric
Dedurizatorul se programează uşor (cu un ecran digital). Valva electronica automata a dedurizatorului, este dotata cu un microprocesor care are acces la toate datele despre operarea sistemului şi deasemenea acesta comanda momentul si fazele de regenerare, asigurand o apa de calitate utilizatorului .

Regenerarea rasnii se face automat in timpul noptii sau in orice perioada cand nu este necesara furnizarea apei dedurizate ( 1-2 ore in functie de tipul statie de dedurizare ).
Regenerarea rasinii se face numai dupa consumarea unui volum de apa prestabilit ( consum redus de sare ).Sistemul lucreaza atat pe functie de volumetrica cat si pe timp.

Agentul de regenerare este o solutie de clorura de sodiu (saramura) pe care statia o prepara singura din sarea aflata in tancul de saramura. ).
Echipamentele au by-passul inclus.

Dedurizatoare Clack

Regenerarea rasnii se face automat in timpul noptii sau in orice perioada cand nu este necesara furnizarea apei dedurizate (1-2 ore in functie de tipul statie de dedurizare). Regenerarea rasinii se face numai dupa consumarea unui volum de apa prestabilit (consum redus de sare). Sistemul lucreaza atat pe functie de volumetrica cat si pe timp.

Agentul de regenerare este o solutie de clorura de sodiu (saramura) pe care statia o prepara singura din sarea aflata in tancul de saramura).
Dedurizatorul contine rasina schimbatoare de ioni: Purolite
Termen de garantie : 24 luni

   

Dedurizarea apei

Folosirea apei dure, conduce la depuneri de calcar pe interiorul conductelor de apa rece si calda, determinand scaderea presiunii in instatii sau chiar obturarea acestora, derteriorarea obiectelor sanitare, deteriorarea aparatelor electrocasnice , cresterea consumului de detergenti si substante chimice de curatare.

Contact rapid

Adresa: Bd. Timisoara, nr. 92, Bucuresti
Tel: 0751 052 030
Tel/Fax: 021 444 00 94
E-mail: office@dedurizarea-apei.eu